Opis forum
Nom jak wiadomo ocena ludzi z "zewanatrz" jest ważna. Dlatego ten wątek jest specjalnie dla was. Prosze piszcie czy nasza muzyka wam sie podoba lub co radzicie nam zmienic no albo piszta co chceta:)pozdrawiam Szałan
ej, ludzie, ja was znam! szczerze? jestem ch*lernie z was dumna, że się tego podjęliście. pozdrawiam i trzymam kciuki za SCOPO.
Ostatnio edytowany przez parker13 (2008-08-03 16:39:23)
Zółtodziób
Cześć Radek super, że założyłeś zespół ze swoim kolegą na pewno uda wam się niedalekiej przyszłości zagrać swój pierwszy koncert ogólnie fajnie gracie ;D Trzymam za was KCIUKI
Ostatnio edytowany przez mateusz1252 (2008-07-24 22:45:34)
pamietajcie ze nasze próby odbywają sie co poniedzialek o 9 w naszym ukochanym Bełchatowskim MCK ^^
W sierpniu planujemy robic w poniedzialki i czwartki ale tylko przez pierwsze 2tyg...
Pozdrowka ;*
Zółtodziób
'ride' będzie hitem sezonu a tak serio to wszystko ok, pochwalam perkusistę
bo podoba mi się jak ciora, ale ta gitarka Szałanowa też ok
Moze nas czegoś nauczysz? Pewnie po miesaciu wspolnego grania bylabys wspaniała ale dzieki za ocene... pozdro
po miesiącu lekcji śpiewu darciem mordy zmiotłabym pół miasta
to jest moje zdanie i nie musisz się z nim zgadzać, jednakże sam wyżej napisałeś
Szałan napisał:
piszcie czy nasza muzyka wam sie podoba lub co radzicie nam zmienic
wiec nie rób z siebie hipokryty obrażając się o to, co wcześniej napisałam
na początku zawsze jest trudno..chyba
pozdrawiam
nie obrazam sie .... wyluzuj poza tym na koncu mojego posta napisalem cos takiego "ale dzieki za ocene" wiec przyjmuje twoja wypowiedz i bedziemy sie starac zamienic nasze brzdakanie w cos powaznego ale musi minac troche czasu... pozdro
a ja wam powiem, że wysłuchałam prawie całej ostatniej próby i naprawdę mi się podobało.
faktem jest fakt, że na żywca brzmi to lepiej.
można mnie zaliczyć do grona fanów.
POZDRO!
Zółtodziób
fajnie jest, a Brudne Dzieci Sida to jak niby grają? jeden koleś, akustyk i tyle.. a hity są jak 'landryn' Wasze też będą hity tylko powrzucajcie coś nowego do video bo wszytsko obejrzałam więc zaczynam się nudzić .